23948sdkhjf

Derfor bør man sørge for at de ansatte har de riktige kompetansene

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Plastindustrien er under konstant utvikling.

De siste årene har det kommet et enormt samfunnsmessig fokus på plastens rolle i miljøet, og derfor har det oppstått ny teknologi som skal sørge for riktig plasthåndtering og produksjon. Det er ikke til å stikke under en stol at det er en mengde utfordringer i plastbransjen. Nyvinninger skal bidra til å takle disse utfordringene, men det krever også at man har ansatte som kan bruke dem.

Kompetanseutvikling bør være en del av bedriftens strategi
Noen ganger så er det sånn at man må til utlandet for å kunne delta på kurs. Både selve kurset, flybillettene og oppholdet kan koste bedriften dyrt, men å ikke kompetanseutvikle de ansatte kan bli enda dyrere. For at en bedrift skal kunne konkurrere med andre bedrifter i samme bransje, så er det viktig at man ikke faller bak med selve produksjonen. Ny teknologi i form av for eksempel roboter, vil kunne gjøre produksjonen mer effektiv, men det krever jo at man har ansatte som kan bruke robottene riktig. Det er her kompetanseutvikling kommer inn i bildet. Derfor bør kontinuerlig utvikling av de ansattes kompetanser være en del av bedriftens strategi.

Det er sjeldent man kan gjøre noe med prisene på selve kurset, men man kan alltids sammenligne pris på fly og hotell. Derfor kan det være mange penger å spare ved å for eksempel sjekke ut Travelmarket.no, for billige restplasser.

Det gjelder å følge med på bransjens utvikling for å finne ut av hvilke investeringer som kan lønne seg. Det er ikke alltid det kan lønne seg å kjøpe en ny robot hvis den ikke vil kunne spare bedriften for en god del penger, i form av å gjøre arbeidet enda mer effektivt. Derfor vil det alltid være en god ide å delta på messer og lese nyhetsbrev om plastbransjen.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.062