23948sdkhjf

Spar med vinduer – spar miljøet

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Miljøet har blitt den heteste debattsaken både blant politikere og i hverdagen.

Aldri har mennesker vært mer bekymret, og ikke minst mer opptatt av hvordan vi faktisk påvirker miljøet. Her er det mange fasetter å ta tak i, men å si at vårt forbruk har tatt overhånd er nok ikke å ta i for mye. Allikevel er det vanskelig for mange å gå tilbake på det forbruket vi har gjort oss vant med. Et godt eksempel på dette er den romtemperaturen vi har gjort oss vant til.

 

Vi kan simpelthen ikke slutte å varme opp våre hjem til denne temperaturen og heller sitte å fryse. Det er rett og slett ikke en holdbar ide. Allikevel kommer det gode substitutter. Akkurat som el-bilene løste problemet med at vi ikke kunne gi oss fra bilen som transportmiddel, så har det kommet en meget god innovasjon innenfor oppvarming av hjem. Det vil si, sparevinduer, som er en relativt ny ide, handler egentlig ikke om oppvarming – det handler om å holde den varmen vi har betalt for inne i hjemmet vårt.

Ikke la varmen sive ut gjennom vinduskarmene
De fleste av oss kjenner oss nok igjen i det at gamle hjem ofte er kalde. Dette handler dog ikke om at huseier ikke fyrer nok i hjemmet, det være seg med ovner eller med ved i peisen. Kulda her handler om dårlig isolasjon. Her vil en god løsning være sparevinduer som kan holde varmen inne på en bedre måte. Da trenger ikke huseier fyre konstant mens han eller hun bare ser varmen sive ut gjennom de gamle vinduene.

Det høres kanskje noe overraskende ut at nye vinduer er løsningen på et såpass stort problem i samfunnet. Allikevel bruker nordmenn flere milliarder på oppvarming av hjem hvert eneste år, og mye av denne varmen forlater hjemmet nærmest umiddelbart ut gjennom gamle vinduer med dårlig isolasjon. Dermed er det liten tvil om at det vil være verdt det å investere i nye vinduer som kan holde varmen inne. Da slipper du å fyre like mye, sparer penger i lengden, og ikke minst er du en god venn av miljøet.

Finn ditt sparevindu i dag
Løsningen er kort og godt så enkel som at du slutter å slippe ut varmen. Du trenger ikke nødvendigvis å slutte å fyre, eller finne opp en fantastisk form for oppvarming som ikke krever like mye energi. Når du kan holde varmen inne med et miljøbevisst vindu, så sier det seg selv at dette er en mye bedre løsning. Dessuten trenger du i grunn ikke gjøre noe kompromiss her på dine levevaner, med mindre du elsker å kaste tusenlapper ut vinduet.

Hjemmet er et maskineri som krever mye strøm hvert eneste år, og her går mye av vårt forbruk. Det er dog ikke umulig å snu trenden vi har sett på miljøet. Med sparevinduer er du ett steg nærmere et bedre miljø, samtidig som du sparer penger. Finn derfor ditt sparevindu i dag for en mindre strømregning og bedre samvittighet.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.054