23948sdkhjf

TPU 92A – print sterke og solide prototyper i elastomer

| Medlemsnyhet | Bedrift Protech Norge AS

TPU 92A fra Stratasys er en fleksibel og solid elastomer som kombinerer elastisitet og styrke med høy motstand mot slitasje. Materialet passer til flere ulike applikasjoner som f.eks. funksjonstester og produktutvikling.

TPU 92A fra Stratasys er et FDM-materiale som åpner opp for en ny verden av muligheter. Materialet opprettholder en ekstremt høy holdbarhet og er kompatibelt med Stratasys F123-serien.

Med TPU 92A kan konstruktører printe ut fleksible detaljer med hulrom og komplekse geometrier. Materialet har en ShoreA verdi på 92 og egner seg til et stort applikasjonsområde hvor f.eks. fleksible slanger, rør, luftkanaler og vibrasjonsdempere forekommer.

Om Stratasys F123-serie – 3D-printere for slitesterke utskrifter
Stratasys F123 er en serie 3D-printere som er basert på samme funksjonalitet, høye pålitelighet og repeterbarhet. Print ut sterke prototyper med bevegelige detaljer med noen enkle tastetrykk. Takket være det lave lydnivået (ca. 46 dB) under utskriftsarbeidet, er alle 3D-printerne i Stratasys F123-serien svært velegnet til kontormiljøer.

GrabCAD Print – profesjonell programvare for produksjon av 3D-utskriter
Alle 3D-printere kommer med den kraftige programvaren GrabCAD Print som sikrer effektive utskriftsprosesser, fra importert CAD-fil til ferdig utskrift. Programvaren gir informasjon og status på utskrifter slik at du og dine kolleger kan få full kontroll over hele produksjonen.

Kontakt selger
Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: +47 977 67 253

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: +47 69 25 70 45

Medlemsnyhet

Bedrift
Protech Norge AS

Svaebakken 8
1532 Moss
Norge
Protech Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.065