23948sdkhjf

Gulvvarme – Behagelig varme med større frihet

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vi nordmenn liker ny teknologi som byr på forandring i måten vi opplever og føler ulike produkter på. Det samme gjelder for hvordan varme har utviklet seg, da man før måtte bruke gassovn og peis.

Nå kan man altså bruke noe helt annerledes som gir jevn varme fordelt på hele rommet, og det er gulvvarme som du kan få kjøpt hos ulike forhandlere og leverandører selv på nett. Mange produkter har gått over til å bli elektriske, og dette er jo ikke forskjellig for gulvvarme. Sluttresultatet for dette vil kreve ulik oppbygning enn hos mange andre produkter da det er flere faktorer å ta hensyn til som gulvet. Det finnes en rekke pakker som gir deg komplett system for gulvvarme, hvis du skulle være i tvil om hva som passer deg best. Derfor kan du bryne deg på et hav av muligheter der ute, så kan du enkelt finne den gulvvarmen som passer deg og rommet ditt best.

Finn riktig gulv til rommet som passer gulvvarmen best
Når du skal installere gulvvarme i huset så er det en rekke faktorer å ta hensyn til. Det aller viktigste er gulvet som du installerer gulvvarmen under, da det er her all spenningen skjer. Gulvet deles gjerne inn i tre kategorier for å tilpasse gulvvarmen på best mulig måte, og dette er fliser, laminat/parkett og vinyl. Flislagt gulv er fint å se på, men det er gjerne kaldt å trå på uten gulvvarme under. Derfor lønner det seg å installere varmekabler under fliser. Kabler under flis skal helst støpes inn, og dette kan være en nyttig, samt viktig huskeregel, som du kan få på nett og som løs kabel. Når det gjelder laminat/parkett så er dette som regel et billig alternativ til flis, og her vil oppbyggingen av gulvvarme være helt lik. Vinyl som gulv er en liten utfordring for de fleste. Ved hjelp av riktig gulvvarme så kan du enkelt installere gulvvarme under vinylgulv uten at du må bekymre deg.

Tilbehør som gjør gulvvarmen komplett
I likhet med andre produkter så trenger også gulvvarme sitt eget tilbehør for å gi deg komplett oppsett. Et produkt som er veldig populært som et tilbehør for gulvvarme er en digital termostat som viser antall grader og har flere funksjoner enn en standardisert termostat. Mange gulvvarme pakker leveres med standard termostat som kun lar deg justere temperaturen på gulvvarmen. Det gjør at mulighetene for andre funksjoner på en termostat blir begrenset, og du får kun brukt termostaten til det praktiske for gulvvarmen. Den digitale termostaten derimot gir deg et display som gjør at du kan få noen ekstra funksjoner på den, altså et ekstra tilbehør til den opprinnelige termostaten. Du kan enkelt styre temperaturen til varmekablene, men en digital termostat kommer med en ny mulighet som gulv og romsensor og gir mulighet for nattsenking. Du finner et stort utvalg av digitale termostater på nett, og det kan være verdt å sjekke ut dette da det kan gjøre gulvvarmen din komplett.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.055