23948sdkhjf

Husk på dette når du skal sende pakke

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Miljødebatten raser videre mens havet ser mer og mer plast. Der global oppvarming, miljøforandringer og andre temaer kan debatteres om menneskers involvering, så er det ingen debatt hva gjelder plast i havet og overforbruk.

Miljødebatten raser videre mens havet ser mer og mer plast. Der global oppvarming, miljøforandringer og andre temaer kan debatteres om menneskers involvering, så er det ingen debatt hva gjelder plast i havet og overforbruk. Egentlig handler det i bunn og grunn ikke bare om plasten i seg selv, men det overforbruket som ligger bak. Spesifikt handler det om dårlig utnytting av ressurser. Dette er derimot ikke overraskende noe vi ser igjen mange steder i samfunnet. Et godt eksempel på dette er hvordan vi mennesker sender i vei pakker uten å tenke så altfor mye på det. Ofte reiser vi rett opp på postkontoret og sender de av gårde. Det å sende pakke i dag er derimot en prosess som fortjener mye mer oppmerksomhet og forarbeid. Det finnes nemlig alternativer der ute i dagens marked som gjør det ufattelig mye rimeligere å sende pakker enn det de fleste av oss operer med i dag.

Det å sende pakke gjort enklere
Enten det er snakk om en privatperson eller en bedrift, så sender de fleste av oss pakker. Om enn ikke hver eneste dag, så gjør vi hvert fall dette innimellom. Ofte velger vi da den tradisjonelle leverandøren, Posten. Der Posten uten tvil har sine sterke sider, så har det seg faktisk sånn at Norge ser en konkurranse i deres marked. Det kan derfor være lurt å ta en litt nærmere titt på disse mulighetene neste gang du skal sende pakke til andre. Billigpakke er en tjeneste på nett som lar deg sammenligne pris og frakttid på kryss av de leverandørene som opererer i det norske markedet. Her kan du velge postnummer og land, type pakke, og ikke minst vekt på pakken. Ved fullført skjema, så vil denne tjenesten tråle gjennom leverandørene, og svaret du får vil være basert på de rimeligste alternativene. Det vil også liste hvor lang leveringstid de forskjellige leverandørene tilbyr.

Spar penger og ressurser
Det er liten tvil om at Billigpakke sin ide er helt enestående. Ikke bare sparer den deg potensielt for penger og tid, men den sparer samfunnet for sløseri, slik logistikk bransjen i mange år egentlig har prestert. Ved å gi deg de mange mulighetene, så lar tjenesten deg optimalisere transport av pakker nettopp til deg. Nøkkelordene her baserer seg på den sømløse oversikten du får som gjør valget så mye enklere for deg. For deg som i årevis har sverget til den ene tjenesten gang på gang, så er det på tide å stille seg spørsmålet: hvorfor? Overforbruk og sløseri av ressurser er simpelthen noe vi har opparbeidet oss her i det norske samfunnet. Enten det er å kaste plasten rett ut i naturen, eller simpelthen sløse hundrelapper her og der på logistikk, så er det rett og slett noe vi gjør altfor mye av. Få en slutt på overforbruket ditt og velg det mest effektive alternativet neste gang. Det vil mest sannsynlig være det mest effektive alternativet for deg, lommeboka di og ikke minst miljøet!

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.062