23948sdkhjf

Nyheter fra Kiwa Norge

Tilbake til bedriftsprofilen.

Sorter etter
Side av 2

Tilstandsrapport – et nyttig verktøy ved oppgradering og ved

7. april 2022

For styret i et borettslag eller et sameie kan en tilstandsrapport fra en upartisk aktør være til stor hjelp i planlegging av vedlikehold, og kan bidra til mer bærekraftige oppussingsprosesser.

Tredjepartsvurdering reduserer risiko

28. mars 2022

Uavhengig kontroll bidrar til økt kvalitet og en sikker og kostnadseffektiv oppføring av bruanlegg og andre byggeprosjekter.

Kontrollerer heis i Innlandet

17. mars 2022

For Innlandet fylkeskommune er trygge og driftssikre heiser en viktig del av sikkerhetsarbeidet. Kiwa har avtale om å utføre jevnlig kontroll av alle fylkeskommunale heiser i området.

Satser på NDT-inspeksjon av etterspente betongbruer

10. februar 2022

Kiwa investerer i økt kompetanse og avansert utstyr for å tilby ny tjeneste som tilfredsstiller instruks fra Statens vegvesen.

Kiwa lanserer ny app for å se status på heisinspeksjoner

7. januar 2022

Kiwa lanserer Kiwa Mobile Connect, som gjør det mulig å se inspeksjonsstatus og protokoller for inspeksjonspliktig utstyr direkte i mobiltelefonen.

Omfattende NDT-inspeksjon i tunnelen på Follobanen

20. oktober 2021

Den 20 km lange Blixtunnelen mellom Oslo og Ski er en del av Follobaneprosjektet til Bane NOR. Kiwa har fått i oppdrag å utføre NDT-inspeksjon med ultralyd på skinneskjøtene i det som blir Nordens lengste jernbanetunnel.

Inspeksjon av svovelsyretank sikrer trygg drift

12. oktober 2021

Kjemikaliedistributøren Acinor AS drifter blant annet en tankterminal for svovelsyre på Øra industriområde i Fredrikstad. Svovelsyretanken ble nylig inspisert av Kiwa, en inspeksjon som ifølge myndighetskrav skal foretas hvert femte år.

Inspeksjon av skianlegg ga gode resultater

7. oktober 2021

I sommer inspiserte Kiwa skiheisene ved Vrådal Panorama Skisenter ved hjelp av magnetinduktiv prøving. Denne lovpålagte inspeksjonen er en del av sikkerhetsopplegget som skisenteret følger for å gi gjestene trygghet i anlegget.

Kiwa og NorSIS med podcast om informasjonssikkerhet

22. september 2021

I samarbeid med NorSIS lanserer Kiwa nå en podcast i flere episoder om hvordan norske bedrifter kan sikre sine verdier og beskytte seg mot digitale trusler og angrep.

Sikrer nye og eksisterende bygg

31. august 2021

Kiwa leverer tjenester som styrker sikkerheten og kostnadseffektiviteten i nye byggeprosjekter og forlenger levetiden på eksisterende anlegg.

Sikker fornøyelse på Tusenfryd

1. juni 2021

Om ikke lenge starter endelig sesongen på Tusenfryd fornøyelsespark. Før åpningen har Kiwa foretatt den årlige sikkerhetsinspeksjonen av alle attraksjonene.

Kiwa del av polymer- og komposittklynge

15. september 2020

Kiwa har nylig blitt med i næringsklyngen Norwegian Center for Material Technology (NCMT).

Svømmehall med søkelys på sikkerhet

15. juni 2020

Sikkerheten til de besøkende har høy prioritet hos Bærumsbadene. Nylig ble vannsklien i Nadderudhallen inspisert av Kiwa.

Kiwa akkreditert for inspeksjon av fornøyelsesinnretninger

8. juni 2020

Kiwa er nå akkreditert etter NS-EN ISO/IEC 17020:2012 (Type A kontrollorgan) for uavhengig kontroll av fornøyelsesinnretninger.

- Sertifisering er en pådriver for kontinuerlig forbedring

4. mai 2020

Park & Anlegg AS i Sarpsborg ble nylig sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001 for miljø og kvalitet. Entreprenørselskapet opplever at dette har gitt en ekstra boost til å jobbe med forbedringstiltak for å nå bedriftens mål.

Kiwa godkjent for MSC CoC-sertifisering

21. april 2020

Kiwa tilbyr nå akkreditert sertifisering i henhold til den mest anerkjente internasjonale standarden for bærekraftig sjømat - med hele verden som omfang.  

NRC Group tar compliance på alvor

17. mars 2020

NRC Group i Norge har blitt ISO sertifisert for standarden NS-ISO 37001:2016; ledelsessystem for antikorrupsjon. Dette viser bedriftens fokus på arbeidet med compliance, og selskapet er ett av to i bransjen som innehar sertifikatet.

Sammen om kompetanseheving

6. mars 2020

VVS Norges medlemsbedrifter i Bademiljø og Comfort styrker sin kompetanse på sprinkler og HMS gjennom et strategisk samarbeid med Kiwa.

Sertifisering bidrar til bærekraftig fiskeoppdrett

18. februar 2020

Oppmerksomheten rundt bærekraften innen norsk oppdrettsnæring øker, og temaer som dyrevelferd og forurensningsproblematikk blir mer og mer aktuelle. Flere sertifiseringsordninger for akvakultur har tydelige miljøkrav.

Styrker tilbudet innen mattrygghet og bærekraft

20. januar 2020

Kiwas mattrygghetsteam tilbyr et bredt spekter sertifiseringstjenester til havbruk og næringsmiddelindustri.

Verdensledende innen komposittdesign

14. november 2019

Ingeniørselskapet FiReCo i Fredrikstad har spesialisert seg innen utvikling og modellering av store komposittkonstruksjoner. Det medfører avansert mekanisk testing, som primært gjøres ved materiallaboratoriet til Kiwa i Rygge.

Fronter arbeidsmiljø og bærekraft i skadesaneringsbransjen

7. november 2019

Recover Nordic AS ønsket et kvalitetsstempel på miljø- og kvalitetsarbeidet. Det resulterte i ytterligere en ISO-standard.

- Rust deg til å møte fremtiden

20. august 2019

– Ved å implementere ISO 27001 i ledelsessystemet i bedriften, sikrer du konfidensiell og forretningskritisk informasjon på en systematisk og effektiv måte, sier Jørn Are Granerud, daglig leder for sertifisering i Kiwa.

Tilbyr totalpakke for havbruksnæringen

19. august 2019

Aquastructures og Kiwa går sammen om totalpakke for havbruksnæringen og tilbyr tjenester som Global G.A.P, ASC- og ISO-sertifisering.

Resultater per side:12244896
Side av 2

Fakta om Kiwa Norge

Adresse
Kiwa Norge
Kabelgaten 2
0580 Oslo

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 22 86 50 00

Sertifikater: Achilles JQS, CE, EN1090, ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025, NORSOK M-501, PED, StartBANK

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Anne-Cathrine Sandø
Tittel: Direktør Marked og kommunikasjon

Ida Isabelle Vasaasen

Michelle Fjeldberg

Stein Arne Hove

Send til en kollega

0.125