Viktige konferanser og messer
I fjor var avslutningen av medlemsmøtet i Komposittforbundet lagt til VPI, i Andebu. Der fikk innpå 50 deltakerne høre om Lean og kommende automatisering i produksjonen. I år avsluttes arrangementet hos Brødr. Aa i Hyen. Foto: Asle Isaksen

Viktige konferanser og messer

28.04.2017
Vi minner om at det de nærmeste par ukene avholdes en rekke viktige konferanser, årsmøter og messer som relaterer seg til våre industrier og markeder.

Her er først kort informasjon om noen industrikonferanser og årsmøter:  
PUR-gruppens årsmøte og temadag
PUR-gruppens medlemmer samles torsdag 4. mai i Norsk Industri, Næringslivets Hus, Majorstuen i Oslo. Det hele starter med  årsmøte kl. 10.00. Deretter er det lunsj før temadagen starter klokka 13.00 med PUR-gruppens tekniske konferanse. Middag og evt. overnatting i Oslo følger.
PUR-interessert og ikke meldt deg på? Kontakt Thomas Brønnum på thomas.bronnum@mail.dk eller Marit Wiik i Norsk Industri på marit.wiik@norskindustri.no
 
Norsk Komposittforbund reiser til Gloppen
og avholder sitt års- og medlemsmøte 9. og 10. mai på Gloppen Hotell. Programmet er klart og du finner det på NKFs hjemmeside. Vi nevner bl.a. bedriftsbesøk og lunsj hos Brødr. Aa som avslutning av samlingen onsdag 10. mai.
Påmelding må sendes asap til Norsk Komposittforbund på e-post fischmt@online.no
eller ring til Paal F. på telefon 913 68 150
Programmet oppdateres løpende på www.komposittforbundet.no
 
«Industrikonferansen 2017» i regi av Norsk Industri avholdes i Oslo 9. mai, nærmere bestemt på Radisson Blu Scandinavia Hotell, med registrering og lunsj kl. 11.00 for dem som vil være med på Norsk Industris Generalforsamling i forkant. Så begynner selve Industrikonferansen kl. 14.30.
Se program etc. på:
https://www.norskindustri.no/kurs-og-arrangementer/arrangement/industrikonferansen-2017
 
Siva-konferansen: «Den grenseløse industrien»
avholdes på Clarion Hotel & Congress Trondheim også den 9. mai. 
Se hele programmet på: https://siva.no/sivakonferansen
 
Temaet for både Siva og Norsk Industri er på mange måter sammenfallende, det gjelder teknologiutvikling, det gjelder industriomstilling i gamlelandet, grenseløs konkurranse og rammebetingelser. Viktige temaer for alle som driver industrivirksomhet!  
 
Av kommende messer nevner vi:
Interpack 2017
som avholdes i Düsseldorf i dagene 4.-10. mai.
2 700 utstillere er klare på denne verdens viktigste messe for prosess- og emballasjeindustrien. Messen dekker hele verdikjeden for emballering inkludert materialer, prosesser, distribusjon, kvalitetssikring.
Forrige gang, i 2014, kom det 174 000 besøkende.
Emballasjeforeningen og Norsk-Tysk Handelskammer arrangerer fellestur.
Se alt om messen på http://www.interpack.com        
 
Techtextil 2017
foregår hos Messe Frankfurt i dagene 9.-12. mai. (i USA er det tilsvarende i Chicago 20. og 22. juni). Techtextil er annerledes enn de tradisjonelle polymermessene. Her finner man polymere løsninger for bruk i tekniske tekstiler og nonwovens for alt fra BA-næringen, både for husbygging og geobruk, tekstilindustrien, bil- og sportsindustri, båt og fly.
Ikke minst med tanke på innovasjoner og FoU kan Techtextil anbefales og være inspirasjon for de som vurderer å satse på noe nytt. http://techtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.html
 
Plastteknik Nordic 2017
avholdes 17. og 18. mai i Malmö Mässans lokaler. Det er 3. gang at arrangementet har en nordisk profil. Men dessverre er 17. mai en feil dag om man vil jage nordmenn på messe. Like fullt: 200 utstillere venter. Måtte mange fra Norge ta med kropp og helst hode 18. mai!
Se alt om messen, utstillerne og konferansene på:
http://www.easyfairs.com/no/plastteknik-nordic-2017/plastteknik-nordic-2017
 
For øvrig viser vi til fyldig omtale av flere av disse arrangementene i aprilutgaven av Plastforum – som nå bør være ute hos leserne.
 
Vi kan bare anbefale disse møtene og messene – her diskuteres og oppleves faglig og bransjemessig utvikling.
 
God helg, forresten.
AI
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  PUR-gruppen    NKF    Norsk Komposittforbund    Norsk Industri    Industrikonferansen    Siva    Den grenseløse industrien    Interpack    Techtextil    Plastteknik Nordic
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar