Vilkår for kommentarer


Vi ber deg forholde deg til, og å akseptere reglene som følger her.Vi ønsker at det skal være stor takhøyde på disse sidene og håper på en frisk meningsutveksling, men vi ønsker først og fremst at innleggene skal være interessante og utbytterike for de som besøker dem.

Hovedregelen er enkel: Vis respekt for personene vi skriver om og andre som kommenterer artikler. Bruk sunn fornuft og vær omtenksom overfor andre innlegg.
 
Våre regler:
- Du er personlig ansvarlig for innholdet i innleggene du publiserer, og vil holde plastforum.no skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine innlegg.
 
- Skriv kommentarer i en vanlig og sivilisert form
- Pseudonym svekker tyngden i ditt innlegg
- Skriv på norsk, unntak kan gjøres for dansk, svensk, samt engelsk
- Ditt innlegg blir umiddelbart tilgjengelig for andre straks du publiserer det
- Ditt innlegg kan komme til å bli brukt i andre sammenhenger på vår nettside eller vårt tidsskrift.
 
- Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov. Detaljer som kan krenke slektninger eller berørte personer
 
- Vi ønsker ikke nonsensinnlegg eller innlegg som avviker fra temaet
 
- Det er heller ikke lov å publisere opphavsrettslig materiale
Redaksjonen overvåker kommentarene og tar bort innlegg som bryter med reglene. Vi kan velge å slette enkelte innlegg, la være å åpne enkelte artikler for kommentering eller når som helst stenge muligheten for kommentering dersom innleggene avviker fra reglene overfor.
 
Den som skriver et innlegg som strider mot loven, kan personlig bli holdt ansvarlig for dette. Brukere som gjentatte ganger bryter reglene utestenges. Vær rask med å tipse oss, dersom du ser et innlegg som du mener ikke skulle vært publisert på plastforum.no