Plastindustriforbundet

PIFs formål er å fremme medlemmenes interesser i forhold til norske myndigheter, organisasjoner og andre interessenter. Organisasjonen skal også være bransjens ansikt utad og arbeide for økt kunnskap og forståelse for plastmaterialer og produkter. I tillegg skal den medvirke til kontakt og samarbeid mellom bransjens medlemmer og være støtteapparat for medlemmene.

Organisasjonen skal også være bransjens ansikt utad og arbeide for økt kunnskap og forståelse for plastmaterialer og produkter. I tillegg skal den medvirke til kontakt og samarbeid mellom bransjens medlemmer og være støtteapparat for medlemmene.
 
Plastindustriforbundet (PIF) er bransjeforening for:
  • Plastbearbeidende industri
  • Råvareprodusenter og leverandører
  • Formverktøymakere
  • Produsenter og importører av maskiner og utstyr
  • Plastgjenvinningsindustri
PIF er en selvstendig og medlemsstyrt organisasjon som samarbeider med Norsk Industri (sammenslutning av de tidligere organisasjonene PIL og TBL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).
PIF arbeider ikke med tariff- og arbeidsgiverspørsmål. Medlemskap er uavhengig av annen organisasjonsmessig tilknytning.
 
 
Plastindustriforbundet
Adresse: Oscarsgate 20
0352 Oslo
Sentralbord: 22 59 00 00
Telefax: 22 59 00 01
Hjemmeside:  www.pif.no
Nærmere info: Tore Hurlen, tore.hurlen@norskindustri.no eller Anne Kjersti Frydendahl, anne-kjersti.frydendal@norskindustri.no
 
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar