plastforum.noNyhetsbrevAnnonseringAbonnementKontakt
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
Bransjetreffet 2018 legges til Sandane
Sandane, har vakker natur, topp konferansearena, historisk hotell og egen flyplass! Nå inviteres plast-, PUR- og komposittindustrien til bransjetreff i mai 2018.
Fjellet Ryssdalshorn midt i bildet. Foto: Eyolf Johnsen


Bransjetreffet 2018 legges til Sandane

11.10.2017
Teknologi- & Polymerdagene, som de to siste årene har vært vellykket avviklet på Raufoss/Gjøvik, gjør nå et spennende forsøk ved å gå i spann med det driftige industrimiljøet i Nordfjord. Plast- og Komposittkonferansen 2018 er besluttet lagt til Sandane 30. og 31. mai 2018. Hold av dagene!

En programkomité har startet arbeidet og håper ved juletider å kunne legge fram et fyldig program som samler hele bransjen. Konferansen vil ha emner om materialer, maskiner, prosesser og helt sikkert også om gjenvinning/miljø/sirkulær økonomi. Det hele krydres med suksesshistorier.
 
Sirkulær økonomi er på alles lepper. Plast- og komposittkonferansen 2018 skal gi klar beskjed om bærekraftige materialer, fra fossilt opphav, eller fra biologisk. Vi skal fortelle om bærekraftige løsninger.
 
Opplegget vil ellers bli som det har vært på Polymerdagene de siste 10-15 årene: en faglig og sosialt anlagt konferanse over drøye halvannen dag, med veksling mellom plenum og gruppesesjoner i emner som materialer, PUR, kompositt, sprøytestøping, additiv produksjon (3D) og sirkulær økonomi
 
Bedriftsbesøk jobbes det med. Trolig vil to av stedene som kan besøkes bli karbonfiberverftet Brødr. Aa i Hyen og Strukturplast (produksjon av PUR-produkter) i Sandane.
 
Utstillere inviteres selvfølgelig. I fjor og året før var det over 20 utstillere som fant veien til Gjøvik. Nå skal vi lose dem til Trivselshagen i Sandane – der konferansen og utstillingen vil finne sted i supre lokaler.
 
Sandane er et flott sted og området er på sitt vakreste i månedsskiftet mai/juni: blågrønn fjord, blomstrende frukttrær og snø på fjellene. Nevnes skal også at Sandane har egen flyplass, 10 minutter fra konferanselokalene. Egne busser/maxitaxier vil sørge for transporten til og fra. Widerøe har lovet å sette opp ekstrafly til Anda flyplass dersom ruteflyene skulle blir fulle. Mer om stedet, lokalene etc. i Plastforums oktoberutgave som er ute hos leserne om få dager.
 
Sett av dagene 30. og 31. mai 2018 til Plast- og komposittkonferansen! 
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Plast- og Komposittkonferansen    Teknologi- & Polymerdagene    bransjetreff. Sandane    Trivselshagen
Kultursalen i Trivselshagen i Sandane blir konferansens plenumssal. Her er romslig sitteplass til alle og lyd og synsinntrykk som vil bidra til maksimal formidling av fagkompetanse. Foto: Edvin Andre Hugvik
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS