plastforum.noNyhetsbrevAbonnementKontaktAnnonsering
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
Aktuelle fagkonferanser og messer den nærmeste tiden
Aqua Nor 2017 står for døren. Blant utstillerne finner vi Aqualine AS – og helt sikkert også selskapets underleverandører fra norsk plastindustri. Her en illustrasjon av Aqualine Midgard System.

Aktuelle fagkonferanser og messer den nærmeste tiden

10.08.2017
Mange store og spennende arrangementer finner sted de nærmeste dager og uker. Flere av disse er høyst aktuelle også for gummi-, kompositt- og plastindustrien.
Her er et lite knippe i kronologisk rekkefølge:


Aqua Nor 2017

 Aqua Nor-messen finner sted 15.-18. august i Trondheim. Messen er blitt Norges og verdens største messe for akvakultur-teknologi.
Med stadig mer plast i fiskeriindustrien og i havbruket, er messen blitt viktig for vår industri. Rundt 30 selskaper fra plast- og komposittindustrien er utstillere på årets Aqua Nor, noe som gjenspeiler satsningen som nå gjøres fra polymerbransjen mot havbruksnæringen. Plastforum vil være tilstede på messen.
Les mer om messen her: http://www.aqua-nor.no  
 
 

NORSOK – hva nå?

 Frokostmøte som avholdes 22. august 2017 i Standard Norges lokaler, Mustads vei 1, Oslo På dette frokostmøtet, som varer et par timer, presenteres de viktigste funnene fra prosjektet NORSOK-analyse og hvordan eierne og Standard Norge nå jobber videre med anbefalingene fra prosjektet. Målet i det videre arbeidet er effektive og oppdaterte NORSOK-standarder, økt bruk av internasjonale standarder og kraftig reduksjon av selskapsspesifikke krav. Dette vil være et viktig bidrag for å beholde en attraktiv, effektiv og sikker norsk sokkel. Og kanskje mer konkurransedyktighet og større rom for nye løsninger? Les mer her: https://www.standard.no/kurs-og-arrangementer/arrangement-standard-norge-og-nek/standard-morgen1/standard-morgen-norsok--hva-na1  
 
 

Forum for Automatisk Produksjon 2017

Avholdes 30. og 31. august på Sundvolden hotell og er en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av automatiserte løsninger i industrien.
Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Industri, Ifea og NFA og blant temaene er:
·        Fleksibel automatisering
·        AGV transport i Industrien
·        Bedriftsbesøk hos Spenncon Rail og Tronrud Engineering
·        Automasjon for småserier
·        Menneske- og robotsamarbeid
·        Fremtidens teknologi
 
Les mer om konferansen her: https://www.norskindustri.no/kurs-og-arrangementer/arrangement/forum-for-automatisk-produksjon-2017  
 
Og for september tar vi med:
 

Advanced Engineering 2017

får nå sin introduksjon også i Norge. Stedet er Exporama på Hellerudsletta, nær Oslo og Lillestrøm. Datoen er 20. og 21. september.  Dette er en bredt anlagt industrimesse knyttet til teknologisk produksjon, inkludert komposittindustri. Flere plastbedrifter har allerede meldt seg som utstillere.
Messen arrangeres for første gang i Norge, etter å ha vokst seg stor i bl.a. Storbritannia.
http://www.easyfairs.com/no/events_216/advanced-engineering-oslo-2016_89966/norway_89968  
 

Composites Europe 2017

er en stor, internasjonal komposittsamling som i år avholdes i Stuttgart, 19.-21. september. Messen er betydelig og her holdes også en stor komposittkonferanse i forkant, nemlig 3rd International Composites Congress (ICC) i regi av det tyske komposittforbundet.
Og ønsker du reiseopplegg finner du det her: www.int-messe.no/ce  
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Messer    konferanser    plast    gummi    kompositt    Aqua Nor    NORSOK    Forum for Automatisk Produksjon 2017    Advanced Engineering    Composites Europe
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS