plastforum.noNyhetsbrevAbonnementKontaktAnnonsering
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
Bjarte Haldorsen er gått bort
Bjarte Haldorsen.

Bjarte Haldorsen er gått bort

08.08.2017
Et trist budskap nådde oss sist i juli: Håkon Bjarte Haldorsen, til daglig bare Bjarte, døde fredfullt i hjemmet, 27. juli, etter et drøyt års sykdom. Han ble bare 44 år.
Han ble bisatt fra en fullsatt Jeløya kirke, tirsdag 8. august.


Bjarte overtok den formelle ledelsen av Biobe AS fra sin far, Håkon Haldorsen, sommeren 2011. Han fikk gleden av å lede bedriften i fem fine år, til han på høsten i fjor, av helsemessige grunner, måtte gi seg.
1. februar i år ble Eirik Bjørnsen, tidligere salgs- og markedsansvarlig i Biobe, tilsatt som konstituert adm. direktør i Biobe.
 
Bjarte var utdannet siviløkonom fra BI og startet karrieren i databransjen, innenfor software. Han kom etter hvert inn i Biobe-systemet og hadde flere forskjellige funksjoner, sist i salg og markedsføring, før han overtok sjefsstolen fra pappa Håkon i 2011.
 
På fritiden var Bjarte en allsidig person. Han elsket alt som hadde med ski, sykling, løping og fjellturer å gjøre. Fra sin bobel på Jeløya ble han et engasjert medlem i Moss skiklubb.
Han og familien kjøpte hytte i Valdres og de tilbragte mange flotte ferier der med lange turer i fjellet. Somrene ble også preget av idyll med familien ved sjøen.
 
Norsk plastindustri vil savne engasjerte Bjarte. Både i Borg Plast-Net og på de årvisse Polymerdagene var han aktiv deltaker og bidragsyter. Han var opptatt av at norske industribedrifter skulle ha vilkår for å forbli i landet.
 
Bjarte Haldorsen ble bisatt fra Jeløy kirke 8. august. Kirken var overfylt av familie, venner, arbeidskolleger og andre kjente, alle ville de ta avskjed med en flott og varm person. Det ble en gripende stund, der både kona Elin og Bjartes bror holdt utrolig flotte minneord.
Alle som kjente Bjarte understreker hans omsorg, nysgjerrighet, stå på-vilje og svært utadvendte personlighet. Sosial, smilende og alltid med hyggelige kommentarer til alle som var rundt ham. Han vil bli dypt savnet.
 
Våre tanker går til hans nærmeste familie, kona Elin og til de to kjære døtrene Nora og Caroline, samt til mamma og pappa, Anne og Håkon, og Bjartes tre øvrige søsken.
 
Vi i Plast-Norge takker Bjarte for alt han sto for. Fred over Bjarte Haldorsens minne.
Jon H. og Asle I.
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Bjarte Haldorsen    Biobe
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS