plastforum.noNyhetsbrevAbonnementKontaktAnnonsering
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
Borealis vant, andre ble hedret som gode, europeiske polymerprodusenter
Beste råvareleverandør(er)! Rainer Hoefling fra Borealis, med trofeet for årets mest pålitelige leverandør, ses som nummer seks fra høyre. Foto: Polymers for Europe Alliance

Borealis vant, andre ble hedret som gode, europeiske polymerprodusenter

07.06.2017
– The Best Polymers for Europe Awards er viktige priser for å gjenopprette en konstruktiv dialog og en god kommunikasjon mellom leverandører og brukere av polymerer i Europa, sa Ron Marsh, leder av alliansen Polymers for Europe. Borealis fikk prisen som totalt sett den beste/mest pålitelige råvareprodusenten.

Under middagen for det årlige europeiske møtet mellom EuPC og ANAIP (den spanske organisasjonen for plastbearbeidere), holdt 1. juni, ble åtte prisvinnere kåret som beste produsenter. De fikk overrakt «Best Polymer Producent Awards for Europe 2017».
Denne kåringen skjer etter gjennomføring av en europeisk undersøkelse om kundetilfredshet og gjenspeiler hvordan bransjen vurderer råvareprodusentenes bidrag til hele plastverdikjeden.
 
Hedersprisen for best leveringssikkerhet, gikk til Borealis.  De resterende sju selskapene fikk prisen innen følgende råvarekategorier:
HDPE: Repsol
LDPE: Dow Chemical Company
LLDPE: Dow Chemical Company
PET: Lotte Chemical
PP: SABIC
PS: Trinseo
PVC: Inovyn
 
Alliansen Polymers for Europe ble initiert av European Plastics Converters (EuPC) under organisasjonens generalforsamling i mai 2015, da leveringssituasjonen var svært krevende.
Alliansen er en online, konfidensiell informasjonsplattform åpen for alle som interesserer seg for konkurransemessige og riktig leveranser av polymerer i Europa.
Formålet er å gi faktisk, offentlig informasjon om status for råvaretilførsel i Europa og å gjenopprette en konstruktiv dialog med forsyningsbasen.
Blant alliansens oppgaver hører en årlig vurdering av og tildeling av priser til de beste produsentene. Alliansen foretar også flere undersøkelser, så som inngående industristudier for å fastsette konkurranseevnen til den europeiske plastbearbeidingsindustrien.
 
Dette var andre gang at alliansen Polymers for Europe foretok en avstemning om de beste råvareprodusentene. Plastbearbeidere over hele Europa har vurdert leverandørenes dyktighet og holdninger fra midten av fjoråret og fram til nå. Fem kriterier er blitt løpende vurdert: Råvarekvalitet, avtaleforhold, leveringssikkerhet, kommunikasjon og innovasjon.
Åpningsdatoen for neste avstemningsrunde av beste råvareleverandører vil bli annonsert i september 2017.
For mer detaljert informasjon om avstemningsprosedyre mm, se: http://www.polymercomplyeurope.eu/content/best-polymer-producers-awards-europe
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Borealis    Polymers for Europe    EuPC    råvareleverandører    Ron Marsh
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS