plastforum.noNyhetsbrevKontaktAnnonseringAbonnement
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
Nytt Vito Leo-seminar på Raufoss
Dr. Vito Leo er en ettertraktet foreleser til BIMS-seminarene. Det garanteres for to morsomme og lærerike dager på Raufoss.

Nytt Vito Leo-seminar på Raufoss

31.03.2017
Nok en gang kommer professor Dr. Vito Leo til Norge, til opplegg arrangert av i4plastics. Seminaret holdes 30. og 31. mai 2017, og er det andre BIMS-seminaret med Vito Leo som arrangeres i regi av i4plastics. Undertittelen er: «Forstå mekaniske egenskaper til termoplastiske materialer». Påmelding innen 9. mai.

Silje Aschehoug i i4plastics sier til Plastforum at seminaret vil fokusere på de komplekse, mekaniske ytelsene i termoplastene. Følgelig er det aktuelt for mange grupper i polymerindustrien, også blant industriens kunder. Det er med andre ord ikke bare de som jobber med sprøytestøping som har glede av det.
 
Prof. Dr. Vito Leo har også vært brukt av plastindustrien tidligere. Forum for sprøytestøping benyttet den populære belgieren ved et par anledninger i både 2003 og i 2006. Han er en engasjerende foredragsholder samt en meget god pedagog og har høstet mange lovord fra det norske bransjemiljøet.
 
Forrige Vito Leo.seminar i regi av i4plastics ble fulltegnet. Silje vil derfor at de som ikke fikk plass sist gang prioriteres denne gangen.
Seminaret er også åpent for personer og bedrifter som ikke er medlemmer av i4plastics, men da til en litt høyere konferanseavgift.
 
Kurset starter kl. 10.00 tirsdag 30. mai og avsluttes onsdag 31. mai kl. 16.00. Det holdes på Raufoss, nærmere bestemt i Kantina, 1. etasje, rom B 100, hos SINTEF Raufoss Manufacturing.
 
Se nærmere beskrivelse av seminaret på:
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Vito Leo    seminar    i4plastics    Raufoss    Silje Aschehoug
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS