plastforum.noNyhetsbrevAnnonseringAbonnementKontakt
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
InWiba Plastic Solutions AB: Maskiner, kringutstyr og automatisering for Skandinavia
Partnere. Tommy Strand, t.v. er adm. direktør i Inlead Automation AB mens Christian Hiljemark er topplederen i Battenfeld Sverige AB. Christian er nå også daglig leder i InWiba Plastic Solutions.

InWiba Plastic Solutions AB: Maskiner, kringutstyr og automatisering for Skandinavia

03.02.2017
I oktober 2016 ble det i Sverige registrert et nytt selskap innenfor automatisering for plast- og gummibearbeidere. Selskapet, InWiba Plastic Solutions, skal jobbe på hele det skandinaviske markedet og er nå ordentlig i gang.

Bak selskapet står Battenfeld Sverige AB (12 ansatte, 70 mill. SEK i omsetning, generalagent for bl.a. Wittmann Group) og Inlead Automation AB (10 ansatte, 16 mill. SEK i omsetning, agent for ABB- og Fanucroboter).
De to partnerne har 50 prosent eierandel hver. De siste tre årene har de hatt samarbeid omkring automatisering i polymerindustrien. I løpet av denne tiden har det skjedd en kraftig økning i etterspørselen etter automatiseringsløsninger, gjerne i samband med kjøp av eller spørsmål om plastbearbeidingsmaskiner.
 
Det nye selskapet skal tilby nøkkelferdige løsninger både for sprøytestøping, ekstrudering, palletering, ultralydsveising mm.
I løpet av desember fikk selskapet sin første ordre, en automatiseringsløsning: en celle bestående av to seksaksede roboter og utstyr for ultralydsveising fra Herrmann Ultraschall.
– Kombinasjonen av kunnskaper som Battenfeld Sverige AB har av maskiner og tilbehør for plastbearbeiding med det Inlead Automation har av automatiseringskompetanse, setter en ny standard i det skandinaviske markedet, sier Christian Hiljemark til Plastforum.
Han forteller at det nye selskapet InWiba Plastic Solutions vil tilby helhetsløsninger, fra prosjektering til ferdig installerte og CE-godkjente, dokumenterte løsninger i hele Skandinavia.
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  InWiba Plastic Solutions AB    Battenfeld Sverige    Inlead Automation    Christian Hiljemark    automatisering    robotisering
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS