plastforum.noNyhetsbrevKontaktAnnonseringAbonnement
plastforum.noAsle Isaksen.
Redaktør
 Tlf: 920 55 852 
asle@plastforum.no
Jon Hermansen
Journalist
jon@plastforum.no
+47 948 13 171
Per Eirik Skulstad
Abonnement
Tlf: 906 09 087
abo@plastforum.no
    Søk i arkivet:
Søk på nettet:
En travel høst venter…
Snøryddingsmaskinene i serien Performance-Line, fra Øveraasen AS, med komposittkarosseri og med design fra Eker Design, har blitt en suksesshistorie. Bare de siste ukene er det signert kontrakter for flere hundre millioner kroner. Kom og hør historien!

En travel høst venter…

16.08.2016
Velkommen tilbake etter sommerferien! En begivenhetsrik høst ligger foran oss. Bl.a. foregår Teknologi- & Polymerdagene 20. og 21. september på Gjøvik. I oktober er det OTD-messe i Bergen/Sotra parallelt med at verdens største plast- og gummimesse, K 2016, går av stabelen i Düsseldorf.

Teknologi- & Polymerdagene 2016  (T&P-dagene) har et program som sikkert er kjent av mange. 30 foredrag, mer enn 20 utstillere og fem mulige bedriftsbesøk venter deltakerne.
 
Endringene i industrien, bruken av automatiserte løsninger, robotisering og digitalisering går raskere enn de fleste trodde for et par år siden. Vi tar derfor dette opp også i år. Additiv tilvirkning likeså.
Grønne polymerer er på manges lepper. Nye materialer ser stadig dagens lys. T&P-dagene gir noen signaler om hvor utviklingen går.
 
Plast- og komposittmaterialer har uendelige muligheter. De øker med nanotilsetninger. Norskfødte professor Maria Strömme ved Universitetet i Uppsala forsker på nanopartikler. Hun tar oss med på en reise inn i mulighetenes univers.
Richard Northcote fra Covestro fortsetter på materialfronten. Ved siden av fordeler og muligheter peker han også på noen utfordringer som materialene skaper. Kanskje gir han signaler om internasjonale tiltak for bl.a. bekjempelse av plast i havet. Her gis også noen norske løsninger…
 
Havbruksnæringen skal femdoble produksjonen fremover. Det vil i stor grad måtte skje med nye løsninger, bærekraftige sådanne. To av Norges fremste eksperter på området kommer til konferansen på Gjøvik. Her presenteres også noen av de nye løsningene som miljøer i plast- og komposittindustrien er med og utvikler. Her er sikkert plass til flere fra mange bearbeidere og deres kunder!
 
Plast- og komposittkarosseri på tunge anleggsmaskiner – hvem hadde tenkt seg det for få år tilbake? Øveraasen AS fikk med seg Eker Design og det ble utviklet snøryddingsutstyr for flyplasser mm som går sin seiersgang over hele kloden. Hør historien – og få ideer til egen produktutvikling!
 
T&P-dagene tar i det hele tak i mulighetene for polymerindustrien i Norge og trekker opp visjoner for fremtidens produksjon. Vi tar deltakerne med på lærerike og interessante bedriftsbesøk. Og vi lar den enkelte velge mellom sesjoner for sprøytestøping, kompositt, materialteknologi og additiv tilvirkning. Og et par timers seminar om feilanalyser.
Kom til arrangementet på Gjøvik og treff et par hundre bransjekolleger – alt i hyggelige former, med god mat og drikke. Under festmiddagen første kveld blir det utdeling av Polymerindustriens hederspris.
 
Helt til slutt: påmelding, rom på hotellet og ikke minst  valg av bedrift som ønskes besøkt skjer etter prinsippet «først til mølla». Det er allerede påmeldt nærmere 100 deltakere til årets Teknologi- & Polymerdager. Det er fortsatt plass til flere, både utstillere og deltakere! Se hele programmet, informasjoner og link til påmelding på www.teknologidager.no
Tips andre om denne artikkelenUtskriftsvennlig versjon
Emneord (TAGS):  Teknologi- & Polymerdagene 2016    Gjøvik    program    bransjetreff   
TIPS OSS
Kommenter denne saken:
  Ingen kommentarer

Les alle kommentarer


Jeg har lest og godtar reglene for kommentar

 
SISTE NYHETER:
Bemanning og kompetanseFoU og teknologiGjenvinning og miljøGummiindustri
KomposittindustriNæringspolitikk/organisasjonerPUR-industriTermoplastindustri
plastforum.no
Berhard Getz`gt.3. 2.etg. 0165 Oslo
 
Powered by Avento CMS