23948sdkhjf
Del siden

AS OM BE Plast

AS OM BE Plast er ett selskap med snart 60 års erfaring, har spesialisert seg på utvikling, proto-typing og produksjon av sprøytestøpte plastprodukter. Vi produserer ca.700 stk ulike plastprodukter til ca. 60 kunder i dag.

Vi har egen verktøyproduksjon med flere høyt kvalifiserte verktøymakere med fagbrev. 

Spesialist på fremstilling av teknisk vanskelige produkter og vi er kjent for å løse plastprodukter som andre ikke får til.

Vi hjelper deg til bedre gjennomføring av dine idéer.

Vi vil gjøre oss fortjent til å bli din komplette samarbeidspartner for industriell prototyping, formverktøy og produksjon av plastprodukter.

Vi har et lidenskapelig forhold til det vi gjør. Forståelse, nærhet, effektivitet, innovasjon og nysgjerrighet er viktige drivere i vårt arbeid.

Våre kunder sier vi er en konstruktiv lagspiller med spennende teknologi og nettverk. Vi er engasjert, rask og kunnskapsrik. Det tjener du på.

Vi vil jobbe tett med de som er langt fremme – og ønsker å beholde forspranget, enten du er produktutvikler eller produsent.

Vi er med å flytte grenser. Det er kundene som utfordrer oss til å ligge i forkant, fordi det gir dem fordeler i deres egne markeder.

Vårt løfte: Rask utvikling og fleksibel produksjon. Når vi leverer kvalitet raskt, gjør vi oss fortjent til å være en sentral del av kundens verdikjede - under utvikling og i produksjon.

Vi er en bedrift med høy innovasjon tankegang og benytter miljøvennlige og innovative materialer.      

Fra idé til produksjon. AS OM BE Plast har sammen med kunder, Innovasjon Norge, Forskningsrådet og Sintef utviklet produksjonsmetodene DuoCombe og AddForm som gir deg riktigere, raskere og rimelige plastprodukter. Additiv (3D-print) tilvirkning av forminnsatser for sprøytestøping «AddForm»

Vi forvalter en unik kompetanse, forskningsnettverk og internasjonal database med ressurser og materialer for å kunne utvikle og teste prototyper mekanisk og funksjonelt. Du velger oss - vi velger det som er best for deg.

VÅR POSISJON ER OG SKAL VÆRE FØRST MED DET SISTE.

AS OM BE Plast
Galtungveien 65
1651 Sellebakk
Norge
Org. nr.: NO915000452
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031